Zelzaatse duikschool “waarschijnlijk goedkoopste van het land”

Zelzaatse duikschool “waarschijnlijk goedkoopste van het land”

"Wij zijn waarschijnlijk de goedkoopste van België", zegt Kris Vansteelandt van de Zelzaatse duikschool. Foto: if

Zelzate - Goed één jaar terug werd de Zelzaatse duikschool boven de doopvont gehouden. Nu zijn ze er naar eigen zeggen ook in geslaagd om hun eigen doelstellingen na te komen.

Eind 2017 werd de Zelzaatse duikschool ‘geboren’. Toenmalig burgemeester Frank Bruggeman liet zich zelfs overhalen om tijdens een initiatieles mee onder water te gaan. “Sindsdien is het aantal leden zachtjes aan omhoog gegaan en ons duidelijk en transparant beleid zal daar zeker niet vreemd aan zijn”, zegt Kris Vansteelandt, PR-man van de duikschool. “Om de titel van goedkoopste duikschool van België aan te houden werken we voor 2019 met twee inschrijfvoorstellen”.

Voor de volwaardige leden is er een eerste voorstel om het volledig lidgeld, 135€ voor volwassenen en 120€ per jeugdduiker. Als de betaling, medische keuring en de nodige gegevens voor Nelos volledig aan de club zijn overgemaakt ontvangen de leden een waardebon van 100€ te spenderen bij Bubble and Dive en van Bubble and Dive krijgt u nog eens een waardebon van 35€ voor huur van materiaal.

Bij een tweede voorstel bedraag je enkel de Nelos (Nederlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en Sport). Die bijdrage bedraagt voor 2019 66,54€.

Let op: bij beide formules zijn uiteraard de toegang tot het zwembad, de verzekering en de Nelos-bijdrage inclusief. Uiteraard hoef je zelf te beschikken over een medische keuring.

Voor meer informatie over de Zelzaatse Duikschool kan je terecht bij hun PR-man Kris Vansteelandt:

  • Via GSM: 0476 71 97 60+
  • Via mail: kris.vansteelandt1@telenet.be
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio