Miguel fier op vader en zus

Miguel fier op vader en zus

Foto: if

Zelzate - Vanavond traden zowel vader Manuel als dochter Luna op tijdens de tweede Blind Auditions van het muziekprogramma ‘The Voice Van Vlaanderen’ op VTM. Zoon/broer Miguel Rufo Molero is maar al te fier omdat beiden doorstoten naar de Knockouts.

Het begon allemaal bij een telefoontje van Luna aan haar vader: “Pa, een vriendin heeft me ingeschreven voor The Voice en ik ben geselecteerd voor de voorrondes". Manuel, niet verlegen om af en toe zijn stembanden te laten trillen, werd misschien wel jaloers en contacteerde VTM of hij alsnog kon deelnemen aan de voorselecties. Hij stuurde een filmpje in en tot zijn grote verbazing werd hij ook geselecteerd. De rest… zagen we vanavond.

Burning House van Cam is niet echt een gekend nummer. Toch bracht Luna Rufo Molero dit nummer tijdens haar auditions. De 17-jarige die in Brugge woont is gek van muziek, ze ziet eindelijk een droom in vervulling gaan: "ik zou heel graag verder gaan in de muziek maar besef tegelijk dat dit heel moeilijk is”. Vader Manuel zong dan weer Faith van George Michael, “maar met een aangepast arrangement. Het is meer een ballade, een liedje dat op het gemoed moet werken”. Bij de dochter draaiden zowel Alex Callier als Nathalia zich om. Luna koos voor Team-Nathalia terwijl vader in Team-Alex belandt.

"Uiteraard vind ik het super”, zegt grote broer Miguel Rufo Molero, “ik wist dat papa mijn zus ging verrassen dus is het in dat opzicht al een heel leuk gegeven en dat ze nu beide doorstoten naar de volgende ronde: fantastisch. Mijn papa heeft al dikwijls op een podium gestaan en ik wist wat hij kon, toch blijft hij me verrassen met zijn stem. En ja mijn kleine zus, 17 jaar en al zo'n stem! Ik sta hier als een trotse broer/zoon en hoop alleen dat ze zover mogelijk komen en vooral genieten van dit avontuur.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio