Verwarde man zwaargewond op kruispunt R4/Rijkswachtlaan

Zelzate - Een 85-jarige Nederlander raakte zaterdagavond zwaargewond op de Kennedylaan in Zelzate. De man zou een klapband gekregen hebben waarna hij de controle over zijn wagen verloor. Het verkeer werd gehinderd in beide richtingen

Zaterdag rond 20.30 uur werd de brandweer van Zelzate opgeroepen voor een bevrijding uit een voertuig. Een wagen, een donkerblauwe Hyundai, met Nederlandse nummerplaats reed in de richting van Gent maar stond op de voorsoorteerstrook om vanuit Gent richting centrum te rijden. Vermoedelijk kreeg de man een klapband waardoor hij tegen een betonnen bescherming van een verkeerspaal knalde en begon te tollen.

Volgens de perswoordvoerder van de politiezone Puyenbroeck werd de man zwaargewond afgevoerd naar een Gents ziekenhuis. Het zou gaan om de 85-jarige G. die voordien een paar uur als vermist werd opgegeven in Sas-van-Gent. Zondagochtend werd gemeld dat de man buiten levensgevaar was.

Op de Kennedylaan was in beide richtingen één rijstrook afgesloten. De brandweer had verschillende uren nodig om de baan vrij te maken.

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio