Cheque van 4.200 euro voor vzw Dr. Jean-Marie Bergen

Cheque van 4.200 euro voor vzw Dr. Jean-Marie Bergen

MARNIXRING Foto: IF

Kortrijk - Marnixring Kortrijk Broel schenkt een cheque van 4.200 euro, de opbrengst van het Bal van de Marnix, aan de vzw Dr. Jean-Marie Bergen.

Op zaterdag 17 november 2018 organiseerde Marnixring Kortrijk Broel de tweede editie van het Bal van de Marnix in zaal Depart in Kortrijk. De netto-opbrengst van het bal, 4.200 euro, is bestemd voor de vzw Dr. Jean-Marie Bergen.

Dr. Jean-Marie Bergen was als cardioloog verbonden aan het AZ Groeninge Kortrijk. Hij was pas 62 toen hij in 2014 overleed aan de gevolgen van borstkanker. Met de oprichting van de vzw brengen zijn weduwe en (schoon)kinderen zijn uitdrukkelijke wens in vervulling: steun de strijd tegen kanker! Doel van de vzw is het financieel ondersteunen van zowel het wetenschappelijk oncologisch onderzoek als van projecten die de levenskwaliteit van kankerpatiënten kunnen verbeteren.

Een delegatie van het sociale comité van Marnixring Kortrijk Broel heeft op maandag 18 maart een cheque van 4.200 euro overhandigd aan Stéphanie Decaluwe van de vzw Dr. Jean-Marie Bergen. Aan welk concreet project het bedrag zal worden besteed, laat MR Kortrijk Broel volledig over aan het bestuur van de vzw.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio