Aan deze negende editie namen ruim zevenhonderd deelnemers deel. Eén man was zelfs de tachtig jaar gepasseerd. Bij de jeugd waren er twee afstanden, zeshonderd en duizend meter. Bij de meisjes won Jasmijn Post op de zeshonderd meter, Jenthe De Wolf deed dit op de duizend meter. Bij de jongens waren Max Vereecke en Thijmen Post de respectievelijke winnaars.

Op de vijf kilometer won Matthias Serrano bij de mannen, Ine De Stoop was de snelste bij de vrouwen. Bij de vijftigplussers waren Joos Pauwel en Tine Derveaux de respectievelijke winnaars. Op deze afstand waren er precies 150 finishers. 

Op de tien kilometer waren er 206 sportievelingen die de aankomst bereikten: bij de mannen won Sander Post, bij de vrouwen was Cecilia Fojer de snelste. Bij de senioren was Edwin De la Ruelle de snelste bij de mannen, bij de vrouwen was Nadia Symoens de snelste vijftigplusser.

Op de tien mijl waren er 297 aankomers: Jente Samson was de rapste bij de mannen, Nele Venneman was de snelste vrouw. Bij de vijftigplussers wonnen respectievelijk Patrick Hembrecht en Michele De Bersaques.

Wim Coppieters was met zijn 83 jaar de senior, hij eindigde in de tien kilometer op plaats 198 in een tijd van 1u15m36s, zijn gemiddelde snelheid was acht kilometer per uur.

De snelste drie heren en drie dames op de drie hoofdafstanden kregen een extra attentie in natura bovenop een mooie medaille met wolvenlogo. Joggingclub Moerbeke was uiteraard tevreden met deze massale opkomst.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio