Kortrijks schepen feliciteert werknemers via filmpje

Kortrijk - Schepen Kelly Detavernier (N-VA) heeft dit jaar al 555 jarige werknemers in de bloemetjes mogen zetten. De schepen, die sinds dit jaar voor personeel bevoegd is, doet dat op een originele manier. Elke jarige werknemer krijgt een kort verjaardagsfilmpje toegestuurd.

Kelly Detavernier (N-VA) kreeg in januari de bevoegdheid personeel in haar schepenportefeuille. Daar hoort ook het feliciteren van jarige werknemers bij. Ze stapte af van papieren kaartjes en kwam met het idee om op ludieke wijze de werknemers in de bloemetjes te zetten.

Kelly Detavernier: "Een klassiek papieren verjaardagskaartje vond ik nogal onpersoonlijk. Een kort filmpje brengt een leuke boodschap en creëert meteen een positieve sfeer. De opnames zijn ook altijd heel leuk en dat straalt er vanaf in onze filmpjes. We krijgen heel veel positieve reacties!"

Karoline Stock, die op de sportpromotiedienst in de Lange Munte werkt, is de 555ste werknemer die zo'n filmpje kreeg toegestuurd. Ook zij reageert heel positief:

"Elk jaar krijgen we van burgemeester en/of de schepen van personeel een verjaardagswens. De wens van dit jaar vond ik origineel en sprak mij meer aan dan de voorbije jaren. Ik heb dan ook voor het eerst een reactie gestuurd om de schepen te bedanken."

Er worden trouwens geregeld nieuwe filmpjes opgenomen. Momenteel krijgen jarige werknemers zomerse beelden toegestuurd waarin de schepen op diverse locaties in Kortrijk de werknemers feliciteert. Tijdens de winter zagen jarige werknemers Kelly nog in dikke trui met confetti en slingers gooien.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio