Kortrijkse geselecteerd voor Miss Elegance

Kortrijkse geselecteerd voor Miss Elegance

MISS ELEGANCE Foto: IF

Kortrijk - In het Burgemeestershof in Massemen werden de negen kandidates voor Miss Elegance voorgesteld. Het grootste deel van hen komt uit West-Vlaanderen.

Miss Elegance heeft twee jaar stil gelegen maar Michaëla Van Campenhout en Elke Vanpoucke bliezen de verkiezing nieuw leven in. "We willen meisjes met of zonder rugzak de kans geven om zonder vooroordelen ook te kunnen schitteren in een missverkiezing", vertellen ze. "We willen er een mooie campagne van maken waarin de meisjes kunnen groeien."

De kandidaten hebben stuk voor stuk een eigen rugzakje te dragen. Hun boodschap naar de buitenwereld is vooral dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en iedereen mooi is op zijn eigen manier. De meeste finalisten hebben een emotionele reden om aan de verkiezing deel te nemen. De inschrijving was al een eerste belangrijke stap en in de komende maanden kan hun zelfvertrouwen verder groeien. Ze volgen workshops, doen fotoshoots, leren op de catwalk lopen en moeten een show voorbereiden. De finaleshow vindt op 10 november plaats in het Zavelhof in Vlierzele.

Er werden 9 kandidaten geselecteerd. Het zijn Sharon Verbrugghe (23) uit Roeselare, Kyenta Masschelein (23) uit Roeselare, Jessy Malysse (20) uit Kortrijk, Kelly De Clerq (24) uit Tielt, Amber Sol (19) uit Balen, Cindy Gryp (21) uit Turnhout, Ashley Dhooghe (18) uit Vrasene, Zoë Braem (25) uit Blankenberge en Bo Lebrun (16) uit Leuven.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio