Voetbal derde provinciale A: SV Zaffelare B – SK Wachtebeke 0-6

SK Wachtebeke haalt meteen zwaar uit

SK Wachtebeke haalt meteen zwaar uit

Foto: SK Wachtebeke

Wachtebeke - Bij de buren uit Zaffelare nam SKW een schitterende seizoensstart. Aan de rust stond al een geruststellende 0-3 op het bord. SKW wordt meteen de eerste leider.

SV Zaffelare B: Nick Boone, Dieter Francix, Jonas De Mey (13’ Dimitri Hoogwijs), Pieter Schepens, Oyano Es, Simon Van Caenegem (70’ Jens Verschaffel), Simon De Wilde, Gert Polfliet, Pieter Vispoel (62’ Hector Villacorta Rios), Bjarne Vandamme en Quinten Crapoen.
SK Wachtebeke: Sven Van Nieuland, Brecht Hoornaert, Mattis Even (46’ Pieter Dauwe), Tim Steinweller, Kristof De Vos, Tiziano Van Laere (76’ Thomas Van Hecke), Tanguy Delcour, Thijs Van der Snickt, Hannes Van Humme, Gilles Remue en Jordi Van Damme (66’ Giorinno Neyt).
Doelpunten: 16’ en 30’ De Vos 0-1 en 0-2, 41’ Van Laere 0-3, 50’ Hoornaert 0-4, 75’ Van Laere 0-5 en 78’ Neyt 0-6
Gele kaarten: Even en Van Laere
Scheidsrechters: Irmgard Van Meirvenne, Denny De Backer en Ronny De Backer.

De thuisploeg was een maatje te klein voor een schotvaardig Wachtebeke dat aan de rust al op een comfortabele 0-3 voorsprong stond. Zaffelare kon ook na de rust geen vuist maken en incasseerde nog drie doelpunten.

Ook Muide, Ertvelde en Watervliet wonnen hun eerste wedstrijd, de Gentenaars wonnen met het kleinste verschil van Oostakker. Ertvelde versloeg Boekhoute met 3-2 en Watervliet was net iets sterker dan Donk, het werd 2-1.

Vier ploegen starten dus met drie punten, door zijn ruime uitzege mag Wachtebeke echter de leidersplaats claimen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio