Ook recyclagepark-arbeiders krijgen appreciatie

Ook recyclagepark-arbeiders krijgen appreciatie

Niels (l), Emilia en Eric kregen bezoek van IDM-directeur Danny Verbrugge Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate - Deze ochtend berichtten we over de ‘week van de afvalophaler en recyclageparkwachter’ en de actie van de milieuschepen met de vuilniswagen. De mensen van het recyclagepark kregen echter ook bezoek.

Deze ochtend reed milieuschepen Steven De Vuyst (PVDA) mee met de ophaling van GFT in Zelzate. Ondertussen kregen Emilia, Eric en Niels bezoek op het recyclagepark. Niemand minder dan de directeur van de afvalintercommunale IDM, Danny Verbrugge, kwam hen met een bezoek verrassen.

Tijdens dit bezoek werden de drie werknemers op het milieupark vergast met koffiekoeken. Elk van hen kreeg ook een persoonlijke karikatuur van de directeur. Deze middag zond Radio 2 rechtstreeks uit vanop het recyclagepark in Lokeren.

Ook jij kan de mensen van de afvalophaling en van het recyclagepark een hart onder de riem steken. Laat je kinderen een tekening maken of schrijf hen een kleine bedankingskaart en geef het hen af bij je bezoekje; Emilia, Eric of Niels zullen het met een brede glimlach in ontvangst nemen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio