THOR zet KVV Zelzate op goede weg

THOR zet KVV Zelzate op goede weg

Thor overhandigt zijn verkochte rijsttaartjes aan kapitein Ennio Martens, hopelijk brengen ze de ploeg geluk in Lede. Foto: Koen Van Waesberghe

Zelzate - Voor hun vertrek overhandigde Thor Delemarre een zak rijsttaartjes aan de spelers van KVV Zelzate. Hij verkoopt die, samen met vader Pascal, ten voordele van De Warmste Week.

Voor het tweede opeenvolgende jaar verkopen bakker Pascal Delemarre en zijn zoon Thor rijsttaartjes in het kader van De Warmste Week. Per verkocht taartje schenken ze een halve euro aan Prader Willi Vlaanderen. Deze vzw ontstond in 1987 en heeft drie doelstellingen: 1) het ondersteunen van ouders wiens kind het Prader Willi syndroom heeft, 2) zich laten horen bij beleidsmakers, zorginstanties en universitaire centra en 3) het Prader-Willi Syndroom meer kenbaar maken bij het grote publiek om het sociale draagvlak voor de aandoening te vergroten.

Aangezien Thor de mascotte van de ploeg is konden de spelers, trainers en begeleiders niet achterblijven met het kopen van de rijsttaartjes. Net voor hun vertrek, zondagmiddag voor de belangrijke wedstrijd bij Lede, overhandigde de binnenkort veertien jaar wordende jongen een zak van hun zelfgebakken taartjes aan de groep.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio