Unizo Zuid-Kortrijk voert lokale actie

Unizo Zuid-Kortrijk voert lokale actie

KORTRIJK ZUID Foto: IF

Kortrijk - Tot 31 december krijgen klanten van Zuid-Kortrijk de tijd om hun spaarkaart te vervolledigen. Met de allereerste koopactie voor Aalbeke, Bellegem, Kooigem en Rollegem wil Unizo Zuid-Kortrijk het ondernemersapparaat in de gemeenten versterken.

 

Over de vier gemeenten nemen 23 ondernemers deel. Zij krijgen de steun van 14 sponsors, die de betaalbaarheid en de prijzenpot gevoelig verhogen. Joachim Neirynck van Unizo Zuid-Kortrijk: “Wanneer je een deelnemende zaak bezoekt, krijgt de klant een stempel. Na tien stempels maak je kans op een waardebon van 10 euro. Na 15 stempels op een bon van 25 euro. Vanaf 20 stempels ding je mee naar de hoofdprijs van 500 euro."

Met de actie wil Unizo Zuid-Kortrijk aanzetten tot meer Winkelhieren: “Iedereen vindt het jammer als de winkel om de hoek sluit, met deze actie willen we hen in de verf zetten en versterken. Als hierdoor meer mensen bij de lokale winkels aankopen doen, is het initiatief geslaagd", aldus Unizo.

De spaarkaarten moeten ten laatste op 4 januari worden ingeleverd. Dit gebeurt bij de deelnemende zaken. Als bedanking krijgen alle handelaars en sponsors een nieuwjaarsreceptie, waar de prijzen worden verdeeld. De hoofdvogel is een set hedendaags serviesgoed in geglazuurd keramiek, ter waarde van 500 euro. Dit werd handmade ontworpen door de Bellegemse onderneemster Sabine Rosseel, zaakvoerder HIT-liners en A3 ontwerpburo.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio