Oproep om getroffen mensen te helpen

Oproep om getroffen mensen te helpen

Foto: svg

Zelzate - De gemeentelijke basisschool De Krekel lanceert op haar facebookpagina een oproep om de mensen die getroffen werden door de woningbrand in Assenede te helpen. "Nikol zijn in ons vierde leerjaar en is nu vooral op zoek naar een fiets om naar school te komen", klinkt het.

Vrijdagavond woedde een zware brand in de Molenbosstraat in Assenede. Bij aankomst van de brandweerkorpsen van Zelzate en Assenede sloegen de vlammen door het dak. De bewoners, (Hans, Alina, Nikol, Mika en Naia) bleven ongedeerd maar de inboedel raakte zwaar beschadigd door rook- en waterschade. 

Dit was het sein van de gemeentelijke basisschool De Krekel om in actie te schieten. Via een facebookbericht doen zij een oproep naar sympatisanten. "Nikol zit bij ons in het vierde leerjaar, Mike en Naia zijn twee oud-leerlingen", klinkt het. "Via deze weg willen wij graag jullie hulp vragen om deze mensen vooruit te helpen. Zij zijn nu vooral op zoek naar een meisjesfiets voor een meisje van negen jaar en twee damesfietsen, zo kunnen zij spoedig terug naar school komen".

Mocht het getroffen gezin nog meer hulp nodig hebben zal de school verder communiceren.

HIER kan je terecht voor het artikel in verband met de woningbrand.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio