Opvolger van G-Minor zal geboekte optredens gratis uitvoeren om horeca te steunen

Sick Sam, de nieuwe coverband, voert gemaakte afspraken gratis uit

Sick Sam, de nieuwe coverband, voert gemaakte afspraken gratis uit

Bij Sick Sam zien we twee Zelzatenaren: Brent Meuleman (tweede van links) en James D'Haene (derde van links). Foto: RR

Zelzate - Coverband Sick Sam zal de optredens, die voor de komende periode reeds geboekt zijn, gratis uitvoeren. De opvolger van G-Minor, met frontman James D’Haene, wil zo zijn steentje bijdragen en de plaatselijke horeca-zaken een hart onder de riem steken. “De coronacris hakt er stevig in”, zegt D’Haene.

Dat veel zelfstandigen momenteel zwarte sneeuw zien staat als een paal boven water. Sick Sam, de opvolger van het ter ziele gegane G-Minor, toont zijn solidariteit. “De uitbaters die ons reeds vastlegden voor de komende periode zullen we onze muzikantengage kwijtschelden, we gaan gratis optreden voor hen.” Als de optreden kunnen doorgaan uiteraard.

Hun première in Zelzate staat gepland voor 31 mei op een evenement dat door Taverne Bristol en Café Maritime wordt georganiseerd. “De kans is echter vrij groot dat dit niet zal mogen doorgaan en bij wijze van geste willen we later op het jaar gratis optreden voor hen”, zegt D’Haene nog. Ook de andere, reeds vastgelegde optredens, zullen gratis uitgevoerd worden en indien ze door de coronacrisis niet op het geplande tijdstip kunnen doorgaan, maken we gratis een nieuwe afspraak.

Sick Sam is ontstaan uit het vorig jaar ter ziele gegane G-Minor. Naast Zelzaats leadzanger James D’Haene, bestaat de band uit gitaristen Helmuth Cap (Stekene) en Kris D’Hondt (Oostakker), bassist Frank Standaert (Oosteeklo), drummer Marc Hauwe (Eeklo) en toetsenist Brent Meuleman (Zelzate).

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio