Judoclub Wachtebeke toont respect voor de zorg

Judoclub Wachtebeke toont respect voor de zorg

Foto: Kenneth Genbrugge

Wachtebeke - Vorige week werd schonk de judoclub uit Wachtebeke een kleine attentie aan de woonzorgcentra van Wachtebeke. Ze maakten een stuk budget vrij om in deze moeilijke tijden al het personeel in de bloemetjes te zetten.

Vorige vrijdag werd er een kleine attentie afgegeven aan de 120 personeelsleden van de woonzorgcentra in Wachtebeke. Het verplegend-, keuken- en poetspersoneel, de administratie, zij staan dagdagelijks in voor de zorg voor de ouderen en hun familie.

“In deze coronatijdens waarin de ouderen en hun familie niet meer in contact mogen komen is het voor iedereen moeilijk”, zegt Kenneth Genbrugge de voorzitter van de judoclub. “Daarom willen we het personeel met deze attentie een hart onder de riem steken en willen we ons respect tonen naar de mensen in de zorg”.

Het bestuur van de judoclub was direct akkoord om een stukje budget vrij te maken in deze moeilijke tijden. Voorzitter Genbrugge hoopt hiermee ook een voorbeeld te zijn naar de andere verenigingen om de helden in hun gemeente in deze moeilijk tijden te steunen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio