Pascal De Maesschalck wordt nieuwe T1 van Wachtebeke

Pascal De Maesschalck wordt nieuwe T1 van Wachtebeke

Pascal De Maesschalck wordt de nieuwe T1 bij SK Wachtebeke Foto: if

Wachtebeke - We vernamen uit goede bron dat Pascal De Maesschalck de nieuwe oefenmeester wordt bij SK Wachtebeke, hij zal geassisteerd worden door Tars Stevens en Kristof De Vos. De Maesschalck was al T2 bij SKW.

De 54-jarige Pascal De Maesschalck wordt de nieuwe T1 bij SK Wachtebeke. In principe ging Andy Van de Geuchte de nieuwe keuzeheer worden maar door diens promotie bij Voetbal Vlaanderen haakt hij af.

In zijn werkzaamheden bij de derde-provincialer wordt De Maesschalck geassisteerd door Kristof De Vos en Tars Stevens. Deze ervaren spelers zullen om beurt ondersteuning geven op de training. Tijdens de wedstrijden zullen zij het verlengde van De Maesschalck op het veld zijn.

De Maesschalck, een fanatiek Buffalo-supporter, is gekend als een voetbaldier, hij was al succescol jeugdtrainer en verantwoordelijke jeugdopleiding bij KVV Zelzate waarmee hij ongekende successen haalde met zijn provinciale scholieren, zelfs in buitenlandse internationale toernooien zoals dat van het Italiaanse Cesenatico in 2011. Hij zal bij SKW herrenigt worden met zijn zoon Ian (26) die overkomt van FC Assenede.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio