Koninklijke voetbalclub organiseert BBQ at home

Koninklijke voetbalclub organiseert BBQ at home

Foto: SK Wachtebeke

Wachtebeke - SK Wachtebeke, voor wie 2020 in het teken staat van haar vijftigjarig bestaan, organiseert alsnog zijn barbecue. Al zal het van op een andere maar originele manier zijn.

SKW, of beter KSKW, viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Het ganse feestjaar stond in het teken van dit halfeeuwfeest, het coronavirus en de bijhorende crisis beslisten daar echter anders over.

“Toch proberen we op een originele manier onze barbecue te organiseren in het weekend van 6 en 7 juni”, zegt Tom De Fleurquin, één van de helpende organisatoren. “Onze keurslager Cockuyt uit Wachtebeke zal het vlees bakken en dit wordt aan huis geleverd. De mensen die deelnemen hebben de keuze uit zaterdagavond of zondagmiddag”.

Voor de volwassenen bestaat het menu uit een witte worst, een kipsaté, een ribbetje, een groentenschotel, aangevuld met barbecuesaus  en brood. Voor de kinderen wordt er een kindersaté, een kipsaté, een groentenschotel, aangevuld met barbecuesaus en brood voorzien. De deelnameprijs voor volwassenen bedraagt zeventien euro, voor kinderen betaal je twaalf euro. Er kunnen ook verschillende gekoelde dranken aangekocht worden.

Er is dus keuze uit twee leverdata, ofwel zaterdag 6 juni tussen 18 uur en 20 uur ofwel zondagmiddag tussen 11.30 uur en 13.30 uur. Om deel te nemen mail je best de bestelling, leverdatum en –adres door naar tom.de.fleurquin1@telenet.be ofwel bel je naar 0478 21 98 81.

De bestellingen moeten ten laatste op 4 juni doorgestuurd zijn.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio