Jong duo neemt Barsol over op Hoog Kortrijk

Jong duo neemt Barsol over op Hoog Kortrijk

BARSOL Foto: STIJN TITECA

Kortrijk - Lars Alleweireldt (22) en Sebe Debacker (24) zijn de nieuwe uitbaters van Barsol, één van de studentencafés op Hoog Kortrijk. “Als twee ambitieuze jonge eventmanagers met een grote portie ondernemingszin, zijn we klaar voor deze nieuwe uitdaging”, zegt Lars Alleweireldt.

Als vroegere buurjongens uit Veurne zijn deze twee ondernemers complementair. Sebe, als vaste werknemer in de evenementenwereld, DJ, logistiek expert en pro-praesidiumlid, en Lars, als aspirant-sommelier, pro-senior, medewerker bij Kortrijk Studentenstad en bij Stad Kortrijk, vullen elkaar aan. Met deze ingesteldheid willen ze het studentenleven op ‘t Hoge, samen met Café Den Bross en Café Den Chips, nóg meer op de kaart zetten.

Voeling met studenten

Sebe en Lars studeerden allebei af als eventmanager aan de hogeschool Vives en hebben veel voeling met de noden van de studenten. “Als pro-praesidium-leden vertoeven we al behoorlijk lang op Hoog Kortrijk want ons studentenleven duurde iets langer dan verwacht”, lacht Sebe Debacker.

Evenementlocatie

In Barsol kan je opnieuw terecht voor verse lunches tegen studentikoze prijzen en op donderdagavond voor studentenfeesten. De kelder wordt omgevormd tot een polyvalente evenementlocatie voor clubavonden, cantussen, verjaardagsfeesten, babyborrels, persconferenties.

“We weten dat het geen evidente periode is om een horecazaak over te nemen maar deze kans konden we echt niet laten liggen. We hopen dat alles terug in z’n plooi valt om in september alle studenten opnieuw de tijd van hun leven te bezorgen. Wij zijn alvast overtuigd dat alles goed komt en zullen er staan.“, aldus Lars en Sebe.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio