Ruime voorbeschouwing van de 24ste speeldag in tweede provinciale A

Voetbal: Oostakker-KVV Zelzate

Voetbal: Oostakker-KVV Zelzate

Foto: ® Koen Van Waesberghe

Zelzate -

Morgen om 15u staat in Oostakker de wedstrijd tussen het plaatselijke SKV en ons KVV op het programma.

Oostakker staat na 23 speeldagen op de voorlaatste plaats met 15 punten, KVV staat sinds vorige week op de vierde plaats. Het telt 42 punten.

Bij KVV zijn er een aantal pionnen om diverse redenen niet bij: Christophe Ost is gekwetst aan de knie en moet waarschijnlijk een meniscusoperatie ondergaan. Tom De Neve heeft nog steeds last van pijn in de liesstreek; ook Bjorn De Groote heeft nog steeds last van zijn kwetsuur en Stephen Cox (foto) kreeg vorige week op Sleidinge zijn derde gele kaart en is daardoor geschorst.

Na de beloftewedstrijd van deze namiddag -halfweg de tweede helft was de stand 2-1- zijn Sven Saey en Pieter Hautekeete bij de kern gevoegd. Ook de 18-jarige Noam Dierickx heeft dank zij zijn schitterende prestatie vorige week een stek in de kern. Die ziet er als volgt uit: Dimitri De Buck – Ennio Bogaert – Gaetan Copermans – Geert De Poorter – Jonas Parmentier – Kevin Druwé – Kristof Janssens – Niko De Letter – Noam Dierickx – Pieter Hautekeete – Sam Soens – Stefan Beauprez – Sven Saey – Thys Wintein – Timmy Haeghens.

Als we de stand een beetje analyseren zien we dat Oostakker in zijn laatste vier wedstrijden één op twaalf haalde, KVV deed iets beter met drie op twaalf. Als we een klein beetje verder analyseren zien we dat Oostakker in zijn laatste vier thuiswedstrijden zes op twaalf haalde, KVV haalde in zijn laatste vier uitwedstrijden negen op twaalf.

De wedstrijd gaat door in de Eikestraat 85 te 9041 Oostakker en staan onder leiding van de heer Perry Gautier, hij wordt bijgestaan door de heer Johan Callebaut en de heer Johan D’Haeze.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio