Vandaag kan je de negende letter van onze wedstrijd vinden

WIN: Tickets voor het optreden van Natalia van 21 augustus

WIN: Tickets voor het optreden van Natalia van 21 augustus

Foto: www.goalevents.be

Zelzate - Nog drie weken en het is eindelijk zover. Natalia komt dan haar enige live optreden in onze provincie geven op het verkeerspark. Via deze wedstrijd zijn tien kaarten te winnen ter waarde van 25€ elk en dit dank zij Goal Events vzw, de organisator van dit evenement.

Het optreden gaat dus door op het vroegere verkeerspark. Tot in 1968 lag daar het kanaal Gent-Terneuzen, daarna werd het opgevuld en ontstond de groene long van Zelzate. Te midden daarvan kwam de Eurohal en het busstation. Op dat stuk werd door de politie praktijklessen gegeven aan het merendeel fietsers, vandaar de naam verkeerspark. Nu wordt het meestal gebruikt als vrachtwagenparking, al dan niet reglementair.

Weet je meer over het gebruik van deze ruimte? Hoe ging dit in zijn werk bij de politie? Is deze parking reglementair? Klik bovenaan op ‘REAGEER’ en we zullen waarschijnlijk nog veel meer te weten komen over het ‘verkeerspark’.

VRAAG: hoe noemt de straat ten westen van het verkeerspark? Het is ook de officiële straatnaam voor het bedrijf VFT-chemicals. Van dit antwoord heb je de derde (het mag ook de vijfde) letter nodig.

TIP VAN DE WEEK: het gaat dus om een Amerikaanse zangeres. De voornaam bestaat uit drie letters, de familienaam uit zeven.

Antwoorden hoef je nu nog niet te doen. Oplossingen kunnen pas vanaf maandag 17 augustus 00.00u. of middernacht in de nacht van zondag 16 augustus op maandag 17 augustus gemaild worden naar zelzate@nieuwsblad.be. Vroeger antwoorden heeft geen zin. De eerste tien mails die we ontvangen met het juiste antwoord krijgen dan persoonlijk hun kaart ter waarde van 25€.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio