ZAALVOETBAL Ze blijven daarmee uit de gevarenzone

ZVC De Katte–BOB Lochristi 9-4

ZVC De Katte–BOB Lochristi 9-4

ZVC De Katte Foto: Website van ZVC De Katte

Zelzate - De wedstrijd opende goed voor de thuisploeg, in de derde en vijfde minuut was het tweemaal raak via Hannes Van Hulle. Het duurde tot de iets na het kwartier vooraleer Lochristi de thuisdoelman, Mario Willems, kon verschalken, maar diezelfde Hannes Van Hulle zorgde terug voor de tweepuntenkloof een minuutje later.

Toch kwamen de bezoekers meer en meer in het stuk voor, en eisten ze de laatste tien minuten van de eerste helft het overwicht op, wat dan ook vier minuten voor de rust de verdiende aansluitingstreffer opleverde, 3-2 ruststand.

Toen kort na de hervatting de 3-3 op het bord kwam, kreeg De Katte een serieuze waarschuwing dat ze het anders zouden moeten aanpakken wilden ze de overwinning thuis houden. En weliswaar, de ploeg begon terug te draaien zoals in de beginperiode van de wedstrijd. De Katte liep terug uit naar 5-3, via Jondalar Naudts en Tino De Baets. Lochristi pruttelde nog wat tegen en markeerde de 5-4.

Als alweer Naudts kort daarna voor de 6-4 zorgde, leek het voor BOB hopeloos. Kapitein Heyneman scoorde de 7-4 en de wedstrijd was gespeeld. Hannes Van Hulle en Jondalar Naudts dikten de score nog aan.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio