Bidavo Bissegem promoveert

Kortrijk - De testmatch voor Bidavo A (30 april) tegen Kalmthout is overbodig geworden. Beide ploegen promoveren naar eerste divisie. Na de kampioenstitel in eerste provinciale vorig seizoen zorgt Bidavo A hiermee als promovendus voor dé verrassing door meteen een plaats in eerste divisie af te dwingen.

'Een tweede plaats die nu blijkbaar recht geeft op promotie. Dit is weeral een nieuw avontuur voor onze club dat we graag en zonder schrik aanvaarden', zegt Jürgen Boone. 'We behouden het vertrouwen in de huidige ploeg en trainer en zijn er zeker van dat ze ook hun mannetje kunnen staan in die nieuwe reeks. Met de gekende Bissegemse teamgeest, kameraadschap en vechtlust zullen we al een heel eind geraken. Een dikke proficiat aan de ganse ploeg.

Bidavo A kan dit schitterende seizoen nog wat meer kleur geven op Paasmaandag. Dan speelt het in de finale van Trofee De Haene tegen Deerlijk (eerste divisie). De match heeft plaats in sporthal Schiervelde (Roeselare). Om 15 uur beginnen we er aan. Hopelijk kan onze ploeg opnieuw rekenen op de steun van onze trouwe supporters.

Bidavo B moet op zondag 1 mei ook nog aan de slag in de provinciale eindronde. Het speelt dan tegen de andere derde geklasseerden in vierde provinciale. Bij winst zit er heel misschien nog een waterkansje op promotie naar derde.' 

(medegedeeld)
Jürgen Boone

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio