Opendeurdag op de campus GO! Zelzate

Zelzate - Zaterdag voor twee weken zette de campus van GO! de deuren open. Dit jaarlijks evenement was opnieuw een schot in de roos, de opendeurdag lokte héél wat geïnteresseerden. Er was zowel in de basis-, de middenschool als het Atheneum heel wat activiteit.

Op de basisschool was er een fietstocht met verschillende stops, kinderanimatie, een springkasteel en nog vele andere activiteiten. De Middenschool had vooral oog voor de leerlingen van het zesd leerjaar en organiseerde voor hen een aantal workshops (Latijn, techniek, hout, ...). Ook de leerlingen van de Middenschool zelf lieten hun talenten zien tijdens een proefoptreden van het schooltoneel ‘Kamp zonder liefde’. Ook in het Atheneum werden workshops gehouden om vooral de leerlingen van het tweede middelbaar warm te maken voor de verschillende mogelijkheden op de school. Hier hadden we dan een workshop talen, wetenschappen, informatica. Er was ook een cava-bar, een schminkstand, mogelijkheid tot handverzorging en een fototentoonstelling rond ‘Zelzate’ dat ook meteen de rode draad was doorheen de campus.

Doorlopend waren er tentoonstellingen (GOK, leerlingenbegeleiding, techniek) en was er overal school- en vakinfo voorzien. Ook de superleuke GWP’s (1ste jaars, 2de jaars en 6de jaars) werden dit jaar weer met een leuke film voorgesteld. In het poëziecafé konden de bezoekers even tot rust komen met een drankje en het nodige entertainment. In de didactische keuken kon men proeven van een lekkere verwenkoffie, door de leerlingen gemaakt. Er was voor elk wat wils en dat past perfect in het moto van de school: ‘Een school waar elke leerling zich thuis voelt!’ Dat is al te merken aan de vele inschrijvingen; de sfeer zit goed op deze school.

Het weer was dan misschien niet zomers toch kende de opendeurdag voor het zoveelste jaar op rij een grote opkomst, en om de avond spetterend af te sluiten was er ook dit jaar weer een muzikaal spektakel met de naam Talent @KAZ. Speciaal voor deze editie werd een band van leerkrachten opgestart. En het afwisselend programma van dans en muziek was ook dit jaar een groot succes.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio