Egem Leeft

Egem Leeft

Chris Vandevijvere,Nick Claerhout,Jens Quintyn, Chris Cappelle ,Patrick Vandenberghe,Nancy Dereu en Nico Vandeweghe proberen met hun beach weekend wat nieuw leven in Egem te blazen Foto: Kurt Van Eenooghe

Pittem - Komend weekend is het Beach Weekend, een paar vrienden van ‘Cafe Voske’ op het Egems dorpsplein hebben de handen in elkaar geslagen om een heel weekend wat nieuw amusement in Egem te blazen voor elk wat wils , het zou een alternatief moeten zijn voor de magere kermis en hopen op zuiderse temperaturen.

We waren op zoek naar iets speciaal voor tijdens de saladekermis klinkt het in de Egemse kroeg,waar een 7 tal vrienden, Nico Vandeweghe,Patrick Vandenberghe, Nancy Dereu, Chris Cappelle, Chris Vandevijvere, Nick Claerhout en Jens Quintyn de handen in elkaar sloegen om meer sfeer en leven in Egem te blazen. We hebben een programma in elkaar gestoken voor alle leeftijden zowel jong als oud komen aan hun trekken. Om in de zuiderse sferen te geraken gaan we deze week nog het decor nog wat verfraaien met aangepast bars en om het echt te maken gaan we nog ook wit zand laten aanbrengen om witte stranden te creëren. Op vrijdag gaat het beach weekend van start vanaf 16u met een hele avond aangepast muziek. Op zaterdag vanaf 16u is er een heus strandtafelvoetbaltornooi. Op zondag gaat een parade door van oldtimers en voor de vroege vogels is er aperitief vanaf 11u aan het geïmproviseerde strand. In de namiddag is er kinderanimatie met springkastelen. S’avonds is er een speciaal Egems act die de muziek van Corry Konings zal vertolken en een ganse avond schlagermuziek om de kermis af te sluiten.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio