GoalEvents vzw gooit het over een andere boeg

Kanaalpop en –polonaise eind augustus in Zelzate

Kanaalpop en –polonaise eind augustus in Zelzate

Foto: ® www.goalevents.be

ZELZATE/WACHTEBEKE/LOCHRISTI/ASSENEDE/EVERGEM/EEKLO - Eind augustus, na de traditionele augustuskermis, wordt de parking aan de Vredekaai in Zelzate terug omgebouwd tot een heus feestterrein. GoalEvents organiseert voor het vierde jaar op rij een zomerconcert dat dit jaar uit twee dagen bestaat. Hou je gemeentesite de komende weken zeker in de gaten, er komen gratis kaarten aan.

Na Natalia in 2009, Clouseau in 2010 en Milk Inc vorig jaar komen dit jaar twee groepen naar Zelzate. Op vrijdag 24 augustus treden zowel The Scabs als Soulsister op tijdens de Kanaalfeesten. Het voorprogramma bestaat uit Shamrock en La Folie Jolie. Kaarten kosten aan de kassa 33€ (18€ voor jongeren onder de dertien), in voorverkoop kosten de kaarten respectievelijk 28€ en 13€.

De dag nadien, zaterdag 25 augstus, organiseert datzelfde GoalEvents de Kanaalpolonaise. Davyd Vandyck, Paul Severs, De Deurzakkers, Willy Sommers, Swoop en Christoff & Lindsay zorgen vanaf 20uur voor de grootste openluchtpolonaise uren in de omtrek, de presentatie is in handen van Dennie Christian. Kaarten voor dit evenement kosten 32€ aan de kassa (jongeren tot 13 jaar betalen 18€), in voorverkoop bedraagt de inkom respectievelijk 27€ en 13€.

Tickets kunnen in voorverkoop besteld worden op de site van de organisator, www.goalevents.be, via GSM 0478/514.700 of op de gekende adressen. De opbrengst van deze feest-tweedaagse gaat naar ‘Centrum arbeidszorg Zelzate’.

Binnenkort geven we een aantal kaarten weg. Wat je daarvoor moet doen is je gemeentesite in de gaten houden, er volgt een wedstrijd.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio