Huidige Chef zet het restaurant verder

Restaurant Le Flore vaart verder zonder Jacqueline en Daniel

De Panne - Vrijdagavond was het de laatste service voor Jacqueline en Daniel in hun restaurant Le Flore op de Duinkerkelaan in De Panne. Na 22 jaar aan de weg timmeren gaan ze meer dan verdiend op rust. Of ze echt kunnen stilzitten valt echter te betwijfelen.

Je voelde zo dat het ook voor hen vreemd klonk als ze de woorden dit is onze laatste avond in de mond namen. Maar ook voor die laatste avond waren ze nog even bedrijvig als altijd bezig aan de voorbereiding zodat alles er nog eens tip top uitzag.

In de tweeentwintig jaar dat ze Restaurant Le Flore uitbaatten hebben Jacqueline en Daniel Gilles Colonna-Cesari een stevig visitekaartje afgegeven waardoor ze zonder enige twijfel bij de beste restaurants van De Panne hoorden. Door wat er op het bord kwam maar ook door de steevast hartelijke ontvangst van gastheer en gastvrouw. Daarnaast waren ze ook altijd heel realistisch en wisten ze als geen ander dat succes elke dag opnieuw moet verdiend worden. 

Met Le Flore waren ze trouwens niet aan hun proefstuk toe want daarvoor hadden ze ook al hun strepen verdiend in club de Glorys, discotheek de King en zeker in de acht jaar die Le Flore voorafgingen in de Clapotis op de zeedijk. Deze laatste was jarenlang de veilige thuishaven van alles en iedereen die jong was in De Panne.

Voortaan zal Le Flore verdergezet worden door de huidige chef Ludovic Verlande samen met zijn echtgenote Mevrouw Gaudin.

 

  

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio