UNIZO Pittem/Egem

Handelaars zetten hun deuren open in onze gemeente

Handelaars zetten hun deuren open in onze gemeente

De werkgroep van Unizo Pittem/Egem : Isabel Bossuyt, Ellen Verkindere, Jo Vervaeke, Cynthia Mestdagh, Dirk Deceuninck en Mark Roygens Foto: Unizo Pittem/Egem

Pittem - Met de slogan’Deuren Open Te Pittem’ wil Unizo zijn handelaars komend weekend eens in het zonlicht zetten. Zo’n een 26 tal handelaars uit onze gemeente zetten hun deuren wagenwijd open voor het plubliek.

Met deze gezamenlijke opendeur is de bedoeling dat de handels- en winkelzaken wat meer bekend krijgen buiten de gemeentelijke grenzen ,klinkt het bij Unizo Pittem/Egem. We hebben met de deelnemende handelaars een publiciteitsfolder opgemaakt en zo’n een achttienduizend exemplaren verdeeld in de omliggende gemeentes Wingene, Zwevezele, Ardooie, Koolskamp, en Meulebeke. Voor de invulling van het weekend mogen de handelaars hun creativitiet de vrije loop laten gaan ,dat kan ik de vorm van speciale promoties, een gigantisch evenement en een hapje en een drankje. Door gezamenlijk naar buiten te komen kan dit weekend zijn effect niet missen.

Externe links
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio