Op zaterdag 2 maart

Muzikale familieavond

Muzikale familieavond

- Foto: Frans Dekeirel

Lo-Reninge - Het Davidsfonds Reninge-Noordschote organiseert op zaterdag 2 maart een familieavond. Die wordt muzikaal opgeluisterd door jong plaatselijk talent.

De avond start om 18 uur met een eucharistieviering in de Sint-Rictrudiskerk. Daarna is het verzamelen geblazen in ontmoetingscentrum ‘t Oud Gemeentehuis waar om 19 uur de familieavond start.
“Robbe en Silke Beeckaert, Britt Pauwels, Julie Struye, Linde, Marie en Michiel Top, Justine Vandenheede en An-Sofie Vanheule zullen de avond muzikaal opvrolijken”, zegt Frans Dekeirel, voorzitter van het Davidsfonds Reninge-Noordschote. “Deze jonge Reningse muzikanten zullen het beste van zichzelf geven om iedereen een aangename avond te bezorgen. Ze oefenden maandenlang en staan te popelen om hun composities te laten horen. Dat zullen ze doen onder leiding van Ann Delanote. Zij spaarde tijd noch moeite om alles in goede banen te leiden.”
Tijdens de familieavond wordt ook gezellig getafeld. Op het menu staat picon, rode zalm met preisaus en pureepatatjes, schuimtaart met koffie en twee consumpties. De kostprijs bedraagt 20 euro. Niet-leden betalen 5 euro meer. Reserveren kan bij Leen Simoen, Peperstraat 25 in Reninge, 057 40 08 77. Inschrijven kan tot en met woensdag 27 februari.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio