Zestiende Flanders Field Marathon met arrangement

Meulebeke - In het kader van de herdenking aan de Grote Oorlog ’14-’18 biedt de Gemeente Meulebeke de mogelijkheid aan Meulebeekse atleten die deelnemen aan de zestiende In Flanders Fields marathon op zondag 14 september 20014 om in te tekenen op een leuk arrangement.

Het doel van het arrangement is om atleten, fietsbegeleiders en supporters van Meulebeke samen de marathon te laten beleven en samen de gesneuvelden van ’14-’18 te herdenken. De sportdienst Meulebeke legt dan ook busvervoer in zowel voor de Meulebeekse atleten, hun fietsbegeleiders als hun supporters. Supporter en fietsbegeleiders dienen in Meulebeke te wonen maar de atleten wel. 

Loopshirt

Atleten krijgen vooraf een loopshirt met logo gemeente Meulebeke en opschrift ‘Their name liveth for evermore’. Supporters ontvangen de dag zelf een T-shirt met logo gemeente Meulebeke en opschrift ‘Their name liveth for evermore’. Fietsbegeleiders ontvangen bij de start een T-shirt van In Flanders Field Marathon, die ze verplicht zijn te dragen!

De kostprijs voor atleten, fietsbegeleiders en supporters bedraagt 15 euro per persoon.  Inbegrepen voor de atleten: vervoer van Meulebeke naar Nieuwpoort, loopshirt, vervoer van Ieper naar Meulebeke, ophaling bij opgave. Inbegrepen voor de fietsbegeleiders: (fiets)vervoer van Meulebeke naar Nieuwpoort, (fiets)vervoer van Ieper naar Meulebeke. Inbegrepen voor de supporters: vervoer van Meulebeke naar Nieuwpoort, T-shirt, vervoer naar verschillende passages en Ieper, vervoer naar Meulebeke.

Passages/stops: Start Vismijn Nieuwpoort / Schoorbakkebrug km 9 / Hoge Brug Diksmuide (Kaaskerkestraat) km 18 / Driegrachten - De Boot - Merkem Houthulst km 28 (laatste passage – opgelet voor atleten zonder fietsbegeleider: laatste kans op bevoorrading) / Aankomst Markt Ieper km 42.

Noodgedwongen opgeven

Bij alle passages wordt in de mate van het mogelijke gewacht tot iedere Meulebeekse atleet gepasseerd is. Atleten die noodgedwongen moeten opgeven, worden opgepikt door een wagen van de sportdienst en reizen dan mee met de supporters. 

Opgelet: Atleten dienen zelf te zorgen voor hun eigen inschrijving en eventueel die van hun fietsbegeleider via www.marathons.be.  Pas na definitieve inschrijving en betaling voor de marathon kan u inschrijven voor het marathon arrangement van de Gemeente Meulebeke. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio