Creatieve cursus voor 6- tot 11-jarigen vanaf september

'SLAC' kunstacademie voor kinderen in De Borre

'SLAC' kunstacademie voor kinderen in De Borre

logo SLAC-kunstacademie Leuven Foto: www.academie-leuven.be

Bierbeek - De Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst (SLAC), afdeling Bierbeek, start in cc De Borre op 2 september met een cursus beeldende kunst op maat van kinderen van 6 tot 11 jaar. Het speels aanleren van kunsttechnieken en creatief zijn met onderwerpen uit hun belevingswereld staat centraal. Inschrijven kan vanaf half augustus.

De lessen, onder begeleiding van Annie Lambrechts, omvatten het beoefenen van de verschillende tekentechnieken, vrije expressie, kleuroefeningen, vervaardigen van driedimensionale werkjes, enz. Kortom, een cursus waar de kinderen hun fantasiewereld tot werkelijkheid brengen en al spelend leren hoe mooie dingen te maken en fijne materialen te gebruiken.

Op een leuke manier wordt immers kennis gemaakt met technieken en materialen zoals kleurpotlood, penseel, inkt, klei, druktechnieken, diverse verftypes en pastelkrijtjes. Met als resultaat hoogst persoonlijke kunstwerkjes.

De lessen starten vanaf 2 september en gaan door op woensdagen, vrijdagen en zaterdagen in De Borre. De kinderen worden opgesplitst in een groep met 6- tot 8 jarigen en een andere met de 9- tot 11-jarigen.

Inlichtingen en inschrijvingen bij de SLAC:
tel 016- 22 08 70 - academie@leuven.be - www.academie-leuven.be

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio