Nieuw initiatief van Objectieve Kaaischuimers was amusant en leerrijk

Ploeg One Men Show wint overtuigend bierquiz

Ploeg One Men Show wint overtuigend bierquiz

De winnaars geflankeerd door enkele leden van de Objectieve Kaaischuimers, waaronder voorzitter Soames Maes (r), presentator Frank Van Steenberghe (zittend) burgemeester Luc De Ryck (CD&V) en schepen Lieve Truyman (N-VA) Foto: Kurt Vermeir

Temse - De Objectieve Kaaischuimers organiseerden in de feestzaal van het oud-gemeentehuis een bierquiz. De quiz handelde niet over de technische aspecten van het bier, wel over bier in relatie tot andere onderwerpen.

Bier en Temse
Zo waren er ondermeer de thema's: Bier en Religie, Bier en Trends, Bier en Koken en Bier en Vrouwen. Frank Van Steenberghe van de biervereniging mocht de quiz in goede banen leiden. De laatste ronde met als thema Bier en Temse werd gepresenteerd door burgemeester Luc De Ryck (CD&V).
Amusant en leerrijk
'De Objectieve fijnproevers van Belgiës zalige gerstenat, hebben de jongste jaren mede het culturele leven van Temse gekleurd', aldus Luc De Ryck. 'Deze bierquiz was niet hun eerste initiatief  maar het was gezellig, amusant  en leerrijk, en zeker voor herhaling vatbaar.'

One Men Show
Er namen 14 ploegen deel aan de bierquiz, waarbij de voorlaatste, de middelste en de eerste drie in de prijzen vielen. De Plakkers eindigden derde met 152 punten, voorafgegaan door de Fretaloppen met 162 punten. De primus werd de ploeg One Men Show, zij verzamelden 177.50 punten. 
'Veel quizen en veel vrienden hebben', Volgens Tim Cap van de winnaarsploeg  het ultieme recept om  de overwinning in de wacht te slepen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio