Nieuwe wagens Wit-Gele Kruis brengen kleur in straatbeeld

Foto: Wit Gele Kruis Antwerpen

Westerlo - De komende jaren zal het Wit-Gele Kruis extra kleur brengen in het straatbeeld van de provincie Antwerpen. Aangezien het een nieuw logo lanceert, worden ook de herkenbare witte wagens in een nieuw jasje gestoken. Het wagenpark wordt tevens uitgebreid met honderd nieuwe wagens.

Het gedateerde logo van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen veranderde in een dynamisch, hedendaags ontwerp. Ook het kruis in het logo werd onder handen genomen. “Het Wit-Gele Kruis is een professionele, dynamische en warme organisatie en dit nieuwe logo straalt dat in onze ogen helemaal uit”, licht directeur Stefaan Sarens toe. “Als je het logo goed bekijkt zal je ook merken dat er een witte weg door ons vernieuwde kruis loopt. Deze weg symboliseert ons continue ‘onderweg zijn’.  Dat is letterlijk het geval. Onze verpleegkundigen zijn dagelijks onderweg naar hun patiënten. Maar ook figuurlijk zijn ze steeds samen met hun patiënten, mantelzorgers, huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgpartners op weg om professionele thuisverpleging op maat aan te bieden.”

Met het nieuwe logo worden ook de Wit-Gele Kruiswagens in een nieuw jasje gestoken. Het vernieuwde kruis pronkt in het groot op de zijkant van de Renault Clio. Daarnaast vind je voortaan een gratis telefoonnummer op de achterkant van de wagen. Via dit nummer is het Wit-Gele Kruis van Antwerpen 24u op 24u en 7 dagen op 7 bereikbaar. Nog voor de zomer zullen er zo’n 100 nieuwe wagens rondrijden.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio