Festival Gitannekesfoor krijgt eigen film

Festival Gitannekesfoor krijgt eigen film

Foto: Gitannekensfoor

Westerlo - Gitannekesfoor is een driedaags festival van muziek, circusattracties, kinderanimatie en heel veel gezelligheid. Ondertussen zetten meer dan 300 vrijwilligers hun passie en hard werk in om dit festival mogelijk te maken, het elk jaar te verbeteren én er iets leuks en creatiefs van te maken.

“Tijdens de voorbereiding van de editie van 2014 besloten enkelen van hen om zich te verenigen in een filmteam om het verhaal van al die vrijwilligers, achter en voor de schermen, in de picture te zetten en om te gieten in een documentaire”, vertelt Herwig Daems. “Na vele uren en dagen werk is deze documentaire nu eindelijk klaar om vertoond te worden aan het grote publiek.

Dat gaan we doen op zondag 17 mei in zaal de Krekke, Sint Lambertusstraat in Westerlo.” Om iedereen de kans te geven om deze documentaire bij te wonen zijn er die dag drie voorstellingen, om 18, 19.30 en 21 uur. De inkom is gratis maar om zeker te zijn van je plaats is het aangeraden om vooraf te reserveren.  Dit kan via herwigske@skynet.be of  0477/504088. Achteraf is er nog mogelijkheid om in het cafetaria na te praten. Er is ook een infostand waar je terecht kan met al je vragen i.v.m. de ‘Gitannekesfoor’. Men is  immers nog altijd op zoek naar extra vrijwilligers. Ook de nieuwe affiche van ‘Gitannekesfoor 2015’ wordt voorgesteld.  Gitannekesfoor 2015 vindt plaats op 4, 5 en 6 september.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio