Pompoenen, heksen, spoken en andere griezels

Pompoenen, heksen, spoken en andere griezels

Foto: Toerisme Westerlo

Westerlo - Op dinsdag 31 oktober wordt het centrum van Westerlo ondergedompeld in een halloweensfeer met pompoenen, heksen, spoken en andere griezels. Tussen 14 en 18 uur zijn er in de tuin van Toerisme Westerlo gratis workshops waar kinderen toffe halloweendecoraties kunnen maken. Er zijn ook soep en drankjes te verkrijgen.

Vanaf 18.30 uur kan je het griezelparcours verkennen in de tuin van Toerisme Westerlo. Breng een zaklamp of je pompoenlantaarn mee en laat je verrassen. Ook kinderen zijn welkom. Er staat een spookhuis en er worden drankjes geserveerd. Op de Grote Markt is er ‘s avonds griezelige animatie. De middenstand deelt lichtgevende ballonnen uit en Shake geeft een dansoptreden.  Er staan drank- en eetstandjes van verschillende handelaars.

Aan de bewoners van de Sint-Lambertusstraat, de Grote Markt, de E.J.Van Gansenstraat, de Vismarkt, de P.E. Peetersstraat, de Boerenkrijglaan en de Polderstraat wordt gevraagd om theelichtjes of andere halloweenversiering aan de deur of raam te plaatsen.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio