Rock the Ramp en James Bond

Rock the Ramp en James Bond

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - We weten ondertussen dat Jimmy Verburgh en zijn team niet om een stunt verlegen zitten.

Deze keer halen ze wel een bijzondere piloot naar de show. De Amerikaanse stuntpiloot Robbie Maddison is immers wereldrecordhouder verspringen met de motor en was bovendien stunt double van James Bond voor de film Skyfall.

Uiteraard waren we op de persvoorstelling aanwezig en de conversatie werd hoofdzakelijk in het Engels gevoerd, omdat dit voor de buitenlandse piloten dan ook verstaanbaar was. De meeste piloten waren aanwezig en zullen ook zaterdag het beste van zichzelf geven. Het is eerder uitzonderlijk dat nagenoeg de hele ploeg zal rijden. Bovendien zal het dan ook het enige optreden in België zijn.

De piloten zullen opnieuw in de lengte van het terrein rijden, zodat het publiek meer van de show ziet en de rijders ook meer bewegingsruimte hebben.

Jimmy is na de veroordeling door de rechtbank en twee flinke boetes verplicht geweest om zijn oefenterrein te egaliseren, dit ondanks aanbevelingsbrieven van o.a. gemeentebestuur en buurtbewoners. Gelukkig zijn onze noorderburen een andere mening toegedaan, want in Westdorpe is nu een nieuw oefenterrein van twee hectare. Zonder dit terrein was het voor het team geen optie meer om in Zelzate te blijven. Grote verplaatsingen om te oefenen zijn immers niet erg praktisch.

Voor 10 euro heb je komende zaterdag toegang tot het terrein aan de Vredekaai met vanaf 18.00 uur meet en greet, gratis BMX en skatepark, de spectaculaire show en de optredens van 2Fabiola en Circo. Iedereen van harte welkom.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio