Zangeres Nádine verrast iedereen tijdens kerstconcert

Zangeres Nádine verrast iedereen tijdens kerstconcert

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Vorige zaterdag was het ondertussen al de negende editie van het kerstconcert georganiseerd door Goal Events. Deze keer was gekozen voor de Zuid-Afrikaanse zangeres Nádine.

In eigen land heeft deze zangeres enorm veel succes. Onlangs heeft ze nog een concert verzorgd met 23.000 toeschouwers. Ze werkt dan ook volop aan haar buitenlandse carrière. Misschien omdat ze bij ons minder bekend is, was de kerk dit jaar niet volledig gevuld zoals voorzitter Frank Jolie aanhaalde. Toch hadden de afwezigen ongelijk, was het concert was meer dan de moeite. Ondersteund door een 50-koppig orkest werden de nummers gebracht met een ongelofelijke stem. Zelf vond de zangeres de akoestiek heel goed en het was haar eerste optreden in een traditionele kerk zoals de Laurentiuskerk van Zelzate. We mogen Nádine toch wel vergelijken met een stem als Céline Dion en de mentaliteit en uitstraling van Johnny Logan.

De kinderkoren GBS-Singers Evergem en Kinder- en Jeugdkoor Kluizen waren uiteraard ook van de partij. Zij deden het voorprogramma en zongen op het einde van het concert enkele nummers samen met de zangeres. Er was ook nog een woord van dank voor enkele handige klusjesmannen die zorgden voor het grote podium, aangepast aan de bestaande infrastructuur.

Na het concert nam Nádine nog ruim de tijd voor een handteken- en fotosessie in de kerk. Daarna werd ze verwacht op de VIP-receptie in ’t Klooster waar iedereen de gelegenheid kreeg om met haar op de foto te gaan. Iedereen moest toegeven dat het wel een toffe madam was zonder kapsones ondanks haar status.  

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio