GoalEvents vzw zet Zelzate op de wereldkaart

GoalEvents vzw zet Zelzate op de wereldkaart

Kerstconcert 2014 Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Via de verbroedering heeft onze gemeente wel wat bekendheid in de zustergemeente. Wat nu staat te gebeuren is toch wel van een heel ander kaliber. Zelzate komt namelijk op de nationale TV van Zuid-Afrika. Voorzitter Frank Jolie van GOAL EVENTS komt eerst aan het woord en daarna geven we een overzicht van wat er te gebeuren staat.

“Als voorzitter ben ik bijzonder trots op de volledige ploeg medewerkers en medebestuurders van GOAL EVENTS vzw ...
Lees en ontdek waarop we zo trots mogen zijn. We zetten Zelzate op de Zuid-Afrikaanse nationale TV.”

“GOAL EVENTS is BIJZONDER TROTS ...
Kerstconcert Nádine Zelzate op nationale TV in Zuid-Afrika.
Met kerst in zicht blikken we met z'n allen nogal eens terug naar het unieke concert van de Zuid Afrikaanse popzangeres Nádine in de kerk van Zelzate. Tezamen met het Brussels CBS Orchestra en onze twee schitterende kinderkoren werd het 13 december vorig jaar een onvergetelijke avond.
In de vooravond bereikte ons vanuit Zuid Afrika, via Nádine's management, het bericht dat de show, die gecapteerd/opgenomen werd, zal uitgezonden worden op de nationale tv zender SABC2, bij ons te vergelijken met Canvas. De show zal een anderhalf uur durend kerstconcert zijn en te zien op 25 december én extra uitzending op 27 december.
Een bijzondere pluim voor alle medewerkers, de kinderkoren en het CBS orkest. Nádine reageerde zoals we ze leerden kennen en bijzonder ontwapenend : "Dat ik anderhalf uur mag schitteren op de Zuid Afrikaans tv, tezamen met mijn lieve vrienden uit België maakt mij oh zo blij. Het zullen ontroerende momenten zijn als ik het orkest maar ook alle kinnekes van de koren zal terug zien, en dan nog wel op tv."
Verwacht wordt dat ruim 6 miljoen kijkers naar het kerstconcert zullen kijken. De zender programmeerde het alvast als highlight in prime time op kerstdag. Proficiat Nádine namens ons allen.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio