ABBA Gold komt naar Zelzate voor elfde kerstconcert

Foto: © Goal Events vzw

Zelzate - Het is de gewoonte om tijdens het kerstconcert bekend te maken wie het volgende podium zal vullen. Helaas waren de onderhandelingen nog lopende en was het pas deze week dat de papieren ondertekend zijn. Een tributeband als ABBA Gold vastleggen is niet zo evident. Op zaterdag 17 december 2016 zal de Zelzaatse Sint Laurentiuskerk weer swingen op de allergrootste wereldhits van een unieke groep. Het zal dan ook voor de vijfde maal zijn dat er buitenlandse artiesten op het podium staan

We laten Frank Jolie, voorzitter van Goal Events vzw aan het woord: “Ze zijn zowat allen de revue gepasseerd, de groten uit de Belgische muziek. Van Paul Michiels over Dana Winner tot en met Christoff. Met Lea Gilmore (USA) hebben we jaren geleden een eerste internationale stap gezet. Het was dan ook niet eenvoudig om al het goede van de afgelopen jaren te overtreffen en toch zijn we ervan overtuigd dat we een zelden geziene show naar Zelzate halen waarvan je ook deze keer zal zeggen: wat een fantastische show.

Als we de nummers op je loslaten die ten gehore gebracht zullen worden, zal het beslist beginnen kriebelen om per direct tickets te bestellen.... Knowing Me Knowing You, SOS, Fernando, The Winner Takes It All, I Have A Dream, Chiquitita, Dancing Queen….. Volgens kenners in de tributewereld is ABBA Gold de beste ABBA tributeband die toert en we zijn erin geslaagd om ze te strikken voor een nooit eerder vertoond, wervelend kerstconcert. Er zullen tevens diverse melancholische kerstsongs en duetten gebracht worden met onze kinderkoren.

Alle ABBA-hits in een wervelende show zeg je? Ja dus. ABBA Gold, de gekende tributeband uit de UK neemt op een fantastische manier het repertoire onder de loep en brengt het in weergaloze ABBA-stijl. Reeds meer dan 20 jaar toeren ze doorheen Europa en zijn meermaals uitgeroepen tot “Best Tribute to ABBA”. ABBA Gold is live, zowel muzikaal als vocaal, outstanding. De typische sound, muzikale kunstjes en ook de outfits en de podiumsetting zullen ons meenemen naar de look, feel & vibe van de legendarische ABBA-shows. Ruim 80% van hun shows in Europa zijn maanden op voorhand volledig uitverkocht.”

Bestel vandaag nog je tickets en geniet samen met hen van het meest legendarische dat de muziekgeschiedenis heeft voortgebracht: een eindeloos lange rij fantastische liedjes die zorgen voor de status die de Zweedse popgroep ABBA tot op de dag van vandaag ongenaakbaar maakt. ABBA Gold, niet te missen op zaterdag 17 december 2016 te Zelzate.Alle info is te vinden op www.goalevents.be. Tickets kan je gemakkelijk bestellen via de website of op het nummer: +32 478 514 700.

Wil je al een voorsmaakje van het optreden, dan kan dit via deze(veilige) link:  https://www.youtube.com/watch?v=HMY9LaCMTso

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio