Gouden bruiloft te Zelzate

Gouden bruiloft te Zelzate

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Op zaterdag 25 november vierden Antoine Winne en Marie-Josephe Fiers hun gouden bruiloft in restaurant Den Hof. Namens het gemeentebestuur waren schepen Rik Laureys en schepenen Marleen Maenhout en Kristof Stevelinck aanwezig.

Het was exact 50 jaar geleden, want ze huwden op 25 november 1967 te Wetteren. Ze leerden elkaar kennen via de neef van Josée, waarvan Antoine de buurjongen was. Na steeds meer familiebezoekjes begon het toch op te vallen dat er meer aan de hand was.

Antoine is zijn loopbaan gestart bij de firma Wimar in Merelbeke. Na korte tijd maakte hij de overstap naar UCB, het latere Taminco en ondertussen overgenomen door Eastman Chemical Company. Josée werkte haar ganse loopbaan in het ziekenhuis Den Briel, het huidige AZ Sint-Lucas. De jarenlange vriendschap  met ex-collega’s bewijzen hoe graag ze werden gezien. Hij is een echte computerfreak en zij heeft groene vingers. Uiteraard mag viervoeter Toby niet vergeten worden want die er altijd bij is. Samen houden ze van een lekker etentje met een glaasje wijn, dit liefst in het gezelschap van vrienden. 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio