Goud voor Georges en Annie

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Ter gelegenheid van 50 jaar huwelijk werden Georges Verbrugge en Annie Garey op het gemeentehuis ontvangen.

Het was ook de laatste viering, want vanaf april gaan alle activiteiten door in tKlooster. Vanwege het gemeentebestuur waren burgemeester Frank Bruggeman en de schepenen Marleen Maenhout, Martin Acke, Rik Laureys en Kristof Stevelinck aanwezig.

Het koppel huwde op 17 maart 1968. Ze kenden elkaar al een tijdje, want de zus van Georges zat bij Annie in de klas. Het werd pas echte liefde op een oudleerlingenavond op Sint-Laurens. Georges begon als burger bij de douane, ging daarna aan de slag op Kuhlmann, dan naar overslagbedrijf GTS om te eindigen bij BP. Annie ging aan de slag bij het reisbureau General Car, maar bracht het van regentes tot directrice van de familiale beroepsschool voor meisjes van 12 tot 16 jaar in Assenede. Met de komst van twee dochters werd ze huisvrouw. Ondertussen zijn er ook al twee kleinkinderen. Met een chiroverleden zijn zowel Georges als Annie heel sociaal. Dat ze 15 jaar meegingen als kookouders is daar het mooiste bewijs van. Ook bij ziekenzorg was Annie jarenlang vrijwilliger.

De vrije tijd werd ingevuld met wandelen of waren ze te vinden aan zee in het buitenverblijf te Duinbergen. Nu kunnen ze het wat rustig aan doen en genieten van het leven.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio