Yoga als ontspanning

Yoga als ontspanning

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - De dag van vandaag zijn heel wat mensen op zoek naar een manier om te ontstressen.

Voor de sportievelingen is er een uitgebreid aanbod. De laatste jaren is yoga in opmars. Deelnemers ontdekken dat ze tot rust kunnen komen en dat in een gepaste omgeving.

Hiervoor kunnen we in de gemeente Zelzate terecht. Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met kundalini-yoga worden er extra introductielessen gegeven op vrijdag 18 mei en vrijdag 15 juni telkens van 19.30 uur tot 21 uur. Dit voor 6 euro i.p.v. 10 euro per les. De lessen gaan door in de Wachtebekestraat 138a (in een zijstraatje tegenover de Profel toonzaal). In de tuin staat een rustgevende Yurt, of anders gezegd een ronde tent met houten vloer en meditatiematten. De lessen gaan altijd door op maandag-, dinsdag- en donderdag, telkens van 19.30 uur tot 21 uur. De lessen staan los van elkaar, zodat het geen probleem is als je eens een les moet missen. Nidhan Jeet Singh is de leraar. Het is ook de bedoeling om nu en dan een gastleraar of spreker uit te nodigen.

Het is iets waar je alleen kan aan deelnemen of samen met vrienden. Voor verdere info kan je terecht op het nr. 0495 99 62 33 of op de website: kundal-yoga.weebly.com . 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio