Komende zondag tweede editie ‘wandelen met Tuur’

Komende zondag tweede editie ‘wandelen met Tuur’

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Het wordt ongetwijfeld een druk weekend voor de hondenliefhebbers. De weersvooruitzichten zijn ook goed, zodat de hondenwandeling met een gerust hart kan gebeuren.

Op zaterdagavond is er een grote bingo ter hoogte van Bristol en Maritime. De start staat gepland om 19 uur en er zijn tal van mooie prijzen met als hoofdprijs een reis.

Vanaf 14 uur is iedereen op zondag welkom in het horecadorp. Wie zich op voorhand heeft ingeschreven kan zich melden en ontvangt het nodige. Inschrijven ter plaatse is ook mogelijk, maar je hebt dan geen recht op extra’s. De deelname is ook gratis. Hondenliefhebbers die zelf geen hond hebben, zijn ook welkom om met een hond de wandeling te doen. Het parcours heeft een lengte van vier kilometer en het startschot wordt om 15 uur door burgemeester Frank Bruggeman gegeven. Om 16 uur volgt dan nog een hondenshow. Inschrijven voor de bbq kan helaas niet meer wegens volzet.

Per deelnemende hond wordt er gesponsord voor het goede doel. Dit zijn dit jaar: het Langeneuzenhoekje, CAT-project Sint-Jan-Baptist en Dierenwelzijn Zelzate. Inschrijven kan nog via www.wandelenmettuur.be .

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio