Goud voor Marcel en Monique

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Op zaterdag 20 oktober werden we bij Marcel Poelman en Monique Demeyer thuis verwacht ter gelegenheid van hun gouden bruiloft. Burgemeester Frank Bruggeman en schepen Rik Laureys kwamen langs voor felicitaties en de gebruikelijke geschenken.

Het koppel leerde elkaar kennen in Wondelgem, waar de blik van Marcel aan Monique bleef kleven. Ze stapten in het huwelijksbootje op 18 oktober 1968. Marcel werkte als hoofdwerktuigkundige op een baggerschip van de firma Dredging, het huidige DEME. Monique werkte in een weverij en daarna als poetsvrouw. Ze werd fulltime huismoeder bij de geboorte van de dochter. De familie bestaat ondertussen uit drie kinderen, zes kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

De kinderen en kleinkinderen zijn altijd welkom en voor een bezoekje aan het stamcafé wordt er tijd vrijgemaakt. De kinderen zorgden er voor dat ze het nummer van hun openingsdans, unchained melody van de Righteous Brothers, nog eens konden horen. Waarop ze elkaar goed vastnamen en de dans, deze keer in de living, nog eens over gedaan hebben. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio