Zelzate heeft een nieuwe jeugdopbouwwerker

Zelzate heeft een nieuwe jeugdopbouwwerker

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - De 24-jarige Jana De Paepe had op woensdag 12 juni haar eerste werkdag als jeugdopbouwwerker voor de kanaalgemeente. De selectie gebeurde via Uit De Marge.

Het was eerder toevallig dat ze in april de vacature ontdekte, met het gekende gevolg. Jana heeft een flinke bagage om deze taak aan te kunnen. Haar studierichting was: pedagogie van het jonge kind en dit met de nodige stages. Aan de Artevelde Hogeschool heeft ze meegewerkt met het project 3ID LABS en in samenwerking met studenten uit diverse landen. Dit was een maatschappelijk project dat gedurende één semester liep.

Ze is nu nog woonachtig in Wachtebeke, maar er zijn concrete plannen om naar Zelzate te verhuizen. Ze kent onze gemeente heel goed, zowel voor het uitgangsleven als van Chiro Samjole. Deze job is zeker een grote uitdaging, maar die in het verleden haar nut wel al heeft bewezen. Wij wensen Jana veel succes met de job en zijn zeker van een goede samenwerking. Naar  het publiek toe komt er nog een pagina op fb en een gsm-nummer. Haar emailadres is: jana.de.paepe@uitdemarge.be .Je kan haar ook vinden in het gebouw aan de Vredekaai in het bureel van de jeugddienst.  

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio