Affiche kerstconcert 2020

Zelzate - Van VZW Goalevents kregen we in primeur de namen van de artiesten die op 12 december 2020 het 15de kerstconcert zullen verzorgen.

Het nieuws is echt wel heet van de naald, want Nathalie Meskens heeft pas op vrijdagavond bevestigd. We blikken eerst nog eens terug op het concert van zaterdagavond. Opvallend is de totaal andere belichting en de zwarte doeken. We kunnen het concert in één woord samenvatten: top. De kinder- en jeugdkoren hebben hun beste beentje voorgezet. Jammer dat dirigente Elke Van de Velde forfait moest geven wegens rugproblemen. We wensen haar een spoedig herstel. Johnny Logan was heel enthousiast en actief op het podium. Bovendien was de band professioneel en ook de zangeresjes hadden een mooie stem. Zowel het licht als het geluid waren kwalitatief zeer goed.

Het podium voor volgend jaar ziet er zeer gevarieerd uit. Coco Jr., artiestennaam voor Marc Diericx, kennen we vooral als zanger van de Belgische groep The Dinky Toys die populair was in de jaren negentig. Hij was tussen 1998 en 2008 ook de wederhelft van Geena Lisa Peeters. Zijn bekendste nummer is ongetwijfeld I can’t keep my hands off you.

De tweede op de affiche is Silvy De Bie. Zij zette haar eerste stappen in de Vlaamse showbizzwereld als Silvy Melody in Walter Capiau’s show De Kinderacademie. Ze was toen pas negen jaar en daardoor werd haar carrière door de Belgische regering wegens de wet op kinderarbeid. Daardoor stopte haar ambitie in 1994 met een laatste singel. Na enkele mislukte projecten ging ze in 2000 in een schoenenwinkel werken. Daarna werd het met vallen en opstaan een wisselend succes met in 2000 nog een nummer één in de Ultratop 50 met Turn the tide.

Nathalie Meskens sluit de rij als derde. Zij is een echte duivel-doe-het-al. Ze studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. De start van haar carrière begon op televisie met de reeks Kaat & co. Daarna was ze te zien op toneel, in films, als presentatrice, lid van diverse panels en uiteindelijk ook als zangeres. In 2007 is ze gehuwd met de Vlaamse acteur Jeroen Van Dyck. Ze is ook heel goed in het spelen van imitaties. Ze heeft ook al enkele prijzen ontvangen in het kader van de jaarlijkse uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren.

Voor tickets en info voor dit concert kan je terecht op: www.goalevents.be of telefonisch op het nummer: +32 478 514 700. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio