Kerstconcert met Rob De Nijs opnieuw een voltreffer

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Ondertussen zijn we het van organisatie Goal Events gewoon dat ze het publiek iets moois biedt, maar ze slaagt er telkens in om een ander genre te brengen en toch de kwaliteit te behouden.

Zoals het op de kerstconcerten de gewoonte is doen de vier kinderkoren het voorprogramma met een aantal kerstnummers. Ook nu zongen ze enkele liedjes samen met de artiest. Met een volle kerk zat de sfeer er meteen goed in.
De Nederlandse zanger bracht vooral de gekende nummers uit zijn repertoire. Deze keer dus niet de gebruikelijke kerstliedjes. Het publiek kon het best smaken. Dat hij zelf bekend maakte in maart opnieuw vader te worden was wel een verrassing.
Frank Jolie maakte als voorzitter van Goal Events het programma voor volgend jaar bekend. Het wordt een jaar om nooit te vergeten. Voor het kerstconcert van 15 december 2012 werd niemand minder dan Johnny Logan vastgelegd. Deze Ierse zanger en liedjesschrijver, geboren in 1954, is onder andere gekend als tweevoudig winnaar van het songfestival. Het was niet eenvoudig om hem te strikken want hij doet weinig buitenlandse optredens.
Voor het zomerconcert gooien ze het over een andere boeg en wordt het een tweedaagse. Op vrijdagavond 24 augustus komt er na het voorprogramma een dubbele hoofdact: de Scabs, die slechts tien concerten plannen in 2012 en Soulsister in de volledige bezetting met hun afscheidstournee. Op zaterdag 25 augustus wordt het dan een schlagerfestival. Er wordt gemikt op een 7-tal artiesten, waaronder nu al zeker: Willy Sommers, Christoff, Denny Christian en de Deurzakkers.
We kunnen dit alleen maar toejuichen en hiermee wordt alleen maar bevestigd dat de gemeente Zelzate altijd bekend is geweest voor optredens met bekende artiesten en groepen.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio