Finaliste Miss Oost-Vlaanderen voor Miss België Indiko De Meulenaere

Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Onze eerste kennismaking was tijdens de persvoorstelling in de Serwir te Sint-Niklaas. Nu was het tijd voor een gesprek.

Deze 19-jarige schone werd in Gent geboren, woonde in Rieme en sinds twee jaar in de Triest te Assenede, op de grens met Zelzate. Ze zit nu in het zesde en voorlaatste jaar kantoor op Sint-Laurens.

De reden van haar inschrijving is eens een verkiezing meemaken als een beleving met de nodige ervaring. De twijfel die ze had was haar lengte, maar dit is nu geen voorwaarde meer. Na de preselectie had ze nog één dag bedenktijd, maar ze heeft de uitdaging toch aangenomen. Indiko is nog niet echt op de hoogte van het reilen en zeilen in de missenwereld, maar dat zal wel veranderen in de aanloop naar de finale. Ze was geïnteresseerd in de verkiezing van Miss België omdat dit de droom is van veel meisjes en één van de meest gekende verkiezingen. Ze hoopt langs deze weg veel nieuwe mensen te leren kennen en vind het een uitdaging om sponsoring te zoeken. Met haar deelname wil ze bewijzen dat ook een meisje uit een arbeidersgezin kan deelnemen. Ze moet immers voor haar geld werken en weet daardoor de waarde ervan in te schatten.

Haar hobby is paardrijden en ze heeft het geluk een eigen paard te hebben. Je zal haar dan ook regelmatig tegenkomen in een manege of op een jumping.
Indiko kan rekenen op de volle steun van haar ouders en familieleden, iets wat voor een finaliste heel belangrijk is. Je kan haar steunen met een sms-je: stuur MOV 01 naar 6665. Ongetwijfeld is dit de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we een artikel over haar zullen maken.

Aanstaande vrijdag kan je haar trouwens horen op de Zelzaatse ZRO. Tijdens het programma ‘weekend celebration’ zal ze tussen 20 uur en 22 uur tijdens een interview wat meer over zichzelf vertellen. De radiofrequentie is 106.2 FM en wij zijn uiteraard ook van de partij.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio