Kerstconcert opnieuw een succes

Kerstconcert opnieuw een succes

Free Souffriau en Tom Dice Foto: © Luc Colleman

Zelzate - Ook dit jaar is Goal Events er in geslaagd voor een gevulde kerk een programma aan te bieden dat kon gesmaakt worden.

De Zelzaatse mezzosopraan Marleen Iterbeke mocht de spits afbijten. Gelukkig deed een voet in de plaaster geen afbreuk aan haar prachtig optreden. Daarna was het de beurt aan Tom Dice die vooral door de jongeren enthousiast werd aangemoedigd.

Na de pauze waren het de kinderkoren uit Belzele, Evergem en Kluizen die een aantal nummers brachten. Het waren heel wat gekende nummers en deze keer geen kerstliederen. Dan was het tijd om het optreden van Free Souffriau en haar man Miguel Wiels te smaken. Uiteraard mochten een aantal nummers van Ann Christie niet ontbreken. Het was voor Miguel Wiels niet moeilijk om in zijn gekende stijl het publiek mee te krijgen.

Als afsluiter van de avond zongen Free en Tom nog enkele nummertjes samen. Onder luid applaus namen ze afscheid van een dankbaar publiek.

Ondertussen is het programma voor volgend jaar bekend en zal het zeker spectaculair worden. Niemand minder dan de Zuid-Afrikaanse zangeres Nadine(lees Nedien) zal, als één van de weinige concerten in België, in Zelzate haar opwachting maken. In Europa is ze misschien minder bekend, maar dat ze in haar thuisland al 500.000 cd’s heeft verkocht zegt voldoende. In België heeft ze twee grote fanclubs en dat is voor de leden een unieke gelegenheid om hun favoriete zangeres aan het werk te zien. Het concert kreeg de naam: een betoverende kerstshow. We kijken er al naar uit om er op zaterdag 13 december 2014 opnieuw bij te zijn.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio