Buitenaards theater in Krakeel

Buitenaards theater in Krakeel

Foto: Krakeel

Melle - Krakeel sluit het seizoen af met De Kolonisten van Pieter Vanholme, een creatie naar een idee van Collectief Jofré Piluti: Fred Vanderlinden, Johan Vandenbussche, Luc Leblon, Pieter Vanholme en Tina Van Wymelbeke, die allen afstudeerden als regisseur bij de academie voor podiumkunsten te Gent (2013). Ze combineren hun talenten in deze creatie. Inspiratie vonden ze bij het Mars One project, een project dat de exploitatie van Mars wil realiseren, de volgende grote sprong voor de mensheid.

De Kolonisten is een verhaal van een enkele reis. Zes ruimtekolonisten trokken naar Mars om daar de komst van vele anderen voor te bereiden. Hoewel ze op zichzelf zijn aangewezen, heeft de een de ander nodig om te overleven. Een mens is altijd al nieuwsgierig om een pad te banen naar een utopische toekomst. Plots kan hij de aarde verlaten en zelf deel uitmaken van een oneindige sterrenhemel. Maar kan de psyché van de aardse mens dit aan?

CAST: An Vanden Berghe, Boudewijn Van Autreve, Bruno Van de Putte, Guido Lauwagie, Karla Kerckaert, Johan Vandenbussche en Tina Van Wymelbeke

Speeldata:
vrijdag 8 mei
zaterdag 9 mei
vrijdag 15 mei
zaterdag 16 mei
donderdag 21 mei
vrijdag 22 mei
zaterdag 23 mei
telkens om 20u15

Reserveren kan via de website van Krakeel waar je ook terecht kan voor verdere info.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio