Denderleeuwse fotograaf Yves Nevens ontvangt het Europees kwaliteitslabel : Qualified European Professional Photographer

Yves Nevens : topfotograaf valt alweer in de prijzen

Denderleeuw - Op vrijdag 22 oktober ontvangt fotograaf Yves Nevens de prestigieuze Qualified European Professional Photographer Award uit de handen van Burgemeester Georges Couck.

Impressies zullen gegeven worden door Dhr.Jan Devijver, Ere-lector NARAFI en Dhr. Carl Lapeirre, QEP Photographer.

De FEP, de Federation of European Photographers, heeft een kwalificatiesysteem opgezet dat fotografen, omwille van hun uitzonderlijke vakkundige capaciteiten, honoreert met het label van "Qualified European Professional Photographer".

Dit Europese toplabel overstijgt de onderscheidingen die in de respectievelijke landen worden uitgereikt.

Tweemaal per jaar komt een internationale jury samen om het fotografisch werk van de kandidaten te beoordelen. In november 2009 had in Brussel de 20° jurering voor de QEPP" plaats.  De internationale jury bestond uit "master fotografen" in de verschillende disciplines van de fotografie.  Zij beoordeeelden de technische en artistieke kwaliteiten van het professionele werk van de kandidaten. Van de 61 Europese kandidaturen werden slechts 3 awards toegekend aan Belgen, waaronder Yves Nevens.

Yves Nevens kreeg zijn award in de reeks "Portrait" een reeks prachtige zwart/wit portretten van mensen uit de wetenschappelijke en culturele wereld.

De uitreiking vindt plaats op vrijdag 22 oktober 2010 om 20u in de parketzaal van  'Kasteeltje, Stationsstraat 7, 9470 Denderleeuw

contact met Yves Nevens

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio