Nieuwe reeks: gesprekken met de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen

Melle - Deze 'zomer' willen we hier een forum bieden aan de kandidaten voor de nakende gemeenteraadsverkiezingen. We willen een interview brengen met de lijsttrekkers en -duwers van alle partijen. Maar ook de andere kandidaten kunnen - indien gewenst - hier aan het woord komen.

We zijn benieuwd wat mensen drijft om zich kandidaat te stellen, welke dromen zij koesteren voor Melle, hoe zij denken hun ambities te realiseren.

Wie zijn zij die voor het eerst opkomen, de jonge en soms niet meer zo jonge mensen die een deel van hun vrije tijd willen invullen met politieke activiteiten? Waar halen de mannen en vrouwen hun motivatie vandaan die al meerdere keren kandidaat waren bij de gemeenteverkiezingen, maar nog niet verkozen werden?

Uiteraard is het niet de bedoeling een weerspiegeling te brengen van de pamfletten die straks in uw brievenbus zullen vallen, we hopen de kandidaten iets persoonlijker of 'anders' te kunnen voorstellen. De mens achter de politieker, zeg maar.

De spits van deze reeks werd reeds enige tijd geleden afgebeten door Jan Raepsaet (SP.A Melle) en vanavond doet Lieselot Bleyenberg (CD&V) hier haar verhaal.

Wordt vervolgd. Althans ... dat hopen wij!

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio